امروز جمعه ۰۳/۱/۱۰

دیدار مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم با سرپرست مرکز ملی فرش ایران

.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در دیدار با سرپرست مرکز ملی فرش ایران، روند توسعه ای مدل خوشه کسب و کار فرش دستباف ‏قم طی یک سال گذشته را با توجه به تجربیات گذشته و همکاری فعالان هنر- صنعت فرش، مناسب ارزیابی ‏کرد.‏

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم، معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان قم و عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم، روز سه شنبه سوم تیرماه با رئیس مرکز ملی فرش ایران دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که در دفتر سرپرست مرکز ملی فرش ایران، برگزار شد ابتدا مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم با اشاره به سبقه درخشان فرش دستباف قم، فرش دستباف را یک کالای فرهنگی و توسعه خوشه فرش دستباف قم را مبتنی بر ظرفیتهای فرهنگی دانست.

روح اله ابراهیمی اضافه كرد: يكي از ظرفيت هاي هنر- صنعت استان، فرش دستباف است كه در يك سال گذشته اين شركت مدل خوشه كسب و كار را براي آن تدوين و اجرا نمود و با توجه به تجربيات گذشته و همكاري فعالان هنر- صنعت فرش روند توسعه اي مناسب را سپري كرده است.

حسین بیک زاده، عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم در ادامه به توضیحاتی در مورد خوشه فرش دستباف قم، کارهای انجام شده و اهم فعالیت ها و برنامه های پیش بینی شده برای توسعه این خوشه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، مهمترین مشکلات خوشه فرش دستباف قم مسأله تأمین مواد اولیه، تبلیغات و بازاریابی، آموزش و تقویت مهارت های منابع انسانی است.

در ادامه، معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان قم، ضمن تبریک انتصاب آقای کارگر به سرپرستی مرکز ملی فرش ایران بر لزوم هم افزائی نهادهای پشتیبان خوشه فرش دستباف قم در راستای اجرای برنامه های عملیاتی دفتر توسعه خوشه فرش دستباف قم تاکید کرد.

وحید آشتیانی اظهار داشت: رفع مشکل تأمین مواد اولیه و شناسایی بازارهای جدید از اولویتهای برنامه های عملیاتی پروژه توسعه خوشه فرش دستباف قم می باشد.

سرپرست مرکز ملی فرش ایران نیز با اشاره به وظایف دشوار مرکز ملی فرش ایران در قبال جامعه گسترده فرش دستباف کشور بیان داشت: به همه حوزه های فرش می بایست کمک شود.

حمید کارگر یکی از کارهای مهمی که مغفول واقع شده را مسأله تبلیغات و بازاریابی عنوان کرد و گفت: ما همچنان نیازمند تبلیغات فرش ایران هستیم و متأسفانه در این حوزه تجارت الکترونیک نداریم.

وی همچنین افزود: مرکز ملی فرش، در حال پیگیری تسهیلات صندوق توسعه ملی است و به محض ابلاغ اعتبار این صندوق به بانک ها، می توان آن را به عاملین فرش تخصیص داد.

گفتنی است در این جلسه کلیات عقد تفاهم نامه بین مرکز ملی فرش و شرکت شهرکهای صنعتی استان قم مصوب گردید و مقرر شد تفاهم نامه مذکور پس از انجام اصلاحات مورد نیاز به امضاء طرفین برسد.